alex soze

Alex Soze gaat er vandoor met Temptation Island-ster! Vriendin dumpt hem!

Algemeenjun 16 2023, 9:50
Alex Soze laat er geen gras over heen groeien. Hij lijkt te zijn gedumpt door zijn vriendin en heeft al genoeg een nieuwe aan de haak geslagen. En dit keer een bekende.

Nieuwe vriendin

Alex Soze deelde vaker beelden met zijn jongere vriendin. De twee leken dolgelukkig, maar dat lijkt nu verleden tijd. Hij lijkt er zelf niet wakker van te liggen, want hij heeft weer opnieuw liefde gevonden. Op zijn nieuwe TikTok-account deelt hij beelden met zijn nieuwe vlam. Het gaat om oud-deelneemster Fleur Julia. Eerst leek het om een grap te gaan, maar de twee geven elkaar nog een zoen.
screenshot 2 8 2021 12 24 46

Verbannen

Het is opmerkelijk, dat de spraakmakende influencer verschijnt op TikTok. Het werd afgelopen week van het platform gegooid. Soze sprak zich uit over de Missverkiezingen in Nederland, die werd gewonnen door een transvrouw. Op TikTok deelde hij een video op de uitslag. Dit ging tegen de richtlijnen van het platform. De influencer werd volledig verbannen en verloor zijn account met zo een 35.000 volgers.

Supermarkt

Hij staat bekende om zijn opmerkelijk video's. Eerder liep hij een supermarkt binnen om verhaal te halen aan de kassa. Zijn dochter zou namelijk het verkeerde product hebben ontvangen en kon die niet meer retourneren. Vervolgens besloot hij voor eigen rechter te spelen en stal een aantal krasloten ter compensatie voor het uitgegeven bedrag.

Bekijk hier de video

Bron: Parra