screenshot 5 6 2023 10 47 30

Alex Soze reageert op haat om kattenfilmpje, Haalt uit "Jullie overdrijven"

Algemeenmei 17 2023, 9:15
Alex Soze werkt zichzelf weer eens lekker in de problemen. Hij is op vakantie en laat filemn hoe hij een katje van een ligbed optilt en het zwembad ingooit. In paniek lukt het de kat om snel weer het water uit te komen. De treitervlogger kijkt lachend toe. Vervolgend post hij dit filmpje als een short op YouTube. Je kan de bui al aan voelen komen: Niemand vond dit grappig. Zoals meestal met dierenmishandeling.

Alex Soze reageert

Zelf had hij deze reacties blijkbaar niet verwacht. Niet lang nadat de titels volstaan met beschuldigingen van dierenmishandeling, maakt hij een excuus filmpje. Hij vertelt in een normale YouTube video wie het katje was. "Dit is al twee weken lang m'n beste vriend." Hij heeft zelfs een bijnaampje voor de kat: Kakkienakkie.

"Weet je wat zielig is?"

Verder zegt Alex dat "Kakkienakkie" prima voor zichzelf kan opnemen en goed kan zwemmen. "Dus hij is helemaal niet zielig. Weet je wat zielig is? Dat mensen die hierop reageren en mij een kankermongooltje noemen alles maar pikken en daar geen mening over hebben en stilzwijgend toestemmen met een heleboel ellende in deze wereld ... Ik hou nog van een geintje. Er is niemand dood."

Alex Soze Alles kan kapot

Als laatste laat hij natuurlijk even weten dat hij zelf meerdere keren is uitgescholden. Hij zegt "Ik ben inderdaad een K*ankerm*ngooljte. Jullie zijn dat ook allemaal, maar ik weet het tenminste van mezelf jullie niet.

Bekijk hier de beelden:

screenshot 5 6 2023 11 01 23
screenshot 5 6 2023 11 00 17 1024x605
Bron: YouTube