screenshot 27 7 2023 10 11 22

Andrew Tate uitgedaagd "Je krijgt pak slaag! Zoekt ruzie met de verkeerde!" (Video)

Algemeenjun 27 2023, 7:50
Andrew Tate is in het nieuws na een opmerkelijke uitdaging. Iemand is van mening dat hij wat dingen gezegd zou hebben tegen de verkeerde. UFC-legende Donald "Cowboy" Cerrone pikt het niet dat hij hem zomaar uitdaagt.
In een livestream van podcaster Adam22 komt ter sprake dat Cerrone de vechtkunsten van Tate niet heel serieus neemt. Andrew Tate was ooit professioneel kickbokser, maar dat maakt op de UFC-legende weinig indruk. Tate nodigt Cerrone vervolgens uit om tegen hem te komen vechten.

Andrew Tate vs. Donald Cerrone

"Als hij denkt dat ik niet kan vechten, dan mag hij me dat recht in mijn gezicht zeggen en proberen me in elkaar te slaan. Ik geloof sterk dat hij spijt zal krijgen van die beslissing, en dat is alles wat ik erover te zeggen heb," aldus Tate.
In een Instagram video geeft Cerrone zijn reactie op de uitnodiging van Tate. "In het verleden, toen ik en Joe Schilling video's van jou bekeken om je te willen uitdagen... rende je altijd als een klein meisje je hele carrière. Ik sla je helemaal kapot", zei hij dreigend.

Cerone haalt uit "Neppe vechter Andrew Tate"

"Ik ben een echte vechter. Jij bent een neppe, wannabe vechter die een heleboel wereldkampioenschap titels heeft verzonnen die je op eBay hebt gekocht." Oud UFC-vechter Cerrone oppert om met Tate te vechten als "undercard" van het gespeculeerde gevecht tussen Musk en Zuckerberg.
"Gelukkig bezit mijn vriend Dana White een enorme vechtsportorganisatie en ze organiseren een gevecht tussen Mark Zuckerberg en Elon Musk. Luister, als je je sociale media-aanhang erbij wilt betrekken, dan vecht ik tegen jou, klootzak", aldus Cerrone.

Bekijk hier de beelden:

Bron: Twitter, Instagram, Vechtsportinfo