screenshot 26 03 2024 16 37 40

Familie Def Rhymz reageert woedend op Marieke Elsinga grap! "Walgelijke vrouw" (Beeld)

Algemeenjan 26 , 15:05
Het overlijden van Def Rhymz maakt veel los. Bij fans, in de media, overal verschijnen condoleance reacties, herinneringen en medeleven met vrienden en familie. Presentatrice en radio dj Marieke Elsinga maakte echter een grap over het overlijden van Def die heel wat stof heeft doen opwaaien. De familie van de rapper reageert daar nu op.

Marieke Elsinga grap Def Rhymz

Marieke maakte namelijk tot twee keer toe de grap om het nummer "Schudden" te laten draaien op de begrafenis van Def Rhymz met dus de tekst "zak zak zak". Yvonne plaatste de berichten meende: “Over Marieke Elsinga gesproken, waarom lees ik nergens hoe respectloos ze gisterochtend deed op de radio over Rhymz? Met de vraag of het nummer ‘Zak zak zak’ gedraaid werd tijdens het zakken van de kist. Serieus waar. Gisterochtend in de Ochtendshow. Ik vond het echt vreselijk. Ze was niet in shock door zijn dood. Ik dacht gewoon, zeg dan gewoon niets…”

Familie Def Rhymz reageert

Inmiddels heeft de familie van Def Rhymz de ophef ook vernomen en reageert in deze moeilijke tijd op de grap. Een familie lid is woedend en confronteert Marieke online op haar eigen Instagram: “ Als familielid wil ik even reageren op de uitspraken van deze walgelijke vrouw. Ik vind het volkomen respectloos en belachelijk dat je denkt dit soort opmerkingen te kunnen maken. Sta erbij stil hoe jij het zou ervaren als het jouw familielid was. Mijn oom heeft zijn hart en ziel in zijn carrière gestoken, zelfs op momenten dat hij er niet voor beloond is zoals andere artiesten. Je hoeft geen fan van hem te zijn geweest, maar een beetje respect is wel op zijn plaats. Dus namens de familie als je niks normaals te zeggen heb, hou dan gewoon lekker je mond!

Bekijk hier de beelden

lifeofyvonne 3332262332778855171 576x1024
def rhymz marieke elsinga 2 jpg 566x1024
whatsapp image 2024 03 26 at 120341 1 576x1024
"}])