image 2

Badmeester isjongen zat! Duwt hem van 10 meter hoge springplank

Algemeenjul 27 2023, 9:46
Een badmeester heeft voor ophef gezorgd. De man maakte korte metten met een jongen die aan het kloten was op een springplank.

Duwtje

De beelden gaan viraal op social media. Het incident vond plaats in het Oostenrijkse Steyr. Wat zich ervoor heeft afgespeeld, is niet duidelijk. De jongen zou eenmaal boven, niet meer durven te springen, maar ook dat hij vervelend zou zijn geweest. Badmeesters zouden hem eerder hem gevraagd om naar beneden te komen.
Volgens omstanders zou hij dit hebben geweigerd. In de video is te zien, dat de jongen zicht vasthoudt aan de reling. Een badmeester neemt het hef in eigen handen en geeft de jongen een trap in zijn rug, waardoor hij van 10 meter hoog naar beneden valt.
image 2 1024x576

Ophef

Op social media zijn mensen niet gediend van deze actie. Ze lieten weten dat dit niet normaal is. De badmeester heeft voor ophef gezorgd en heeft inmiddels gereageerd. Hij heeft publiekelijk zijn excuses aangeboden en gaf toe dat zijn manier van handelen niet had mogen gebeuren. Zijn actie heeft gevolgen voor hem gehad, want hij mag niet meer bij die specifiek zwembad werken. Wel, nog in de andere zwembaden die onder het bedrijf Steyer Stadtbadest vallen.

Bekijk hier de video

Bron: Kijk.nl