screenshot 31 7 2023 17 45 19

Bilal Wahib show loopt uit de hand! Stuurt bezoeker weg "Pak hem!" (Video)

Algemeenmei 11 2023, 13:45
Bilal Wahib trad gister op bij Smerig festival in Den Bosch. Ook hij moest zijn show echter stilleggen vanwege een incident in het publiek. Juicechannel deelt op hun story een video.
In de video is te zien hoe de artiest zingt "Jij gaat naar huis", terwijl hij in het publiek een herrieschopper aanwijst. De video begint met Bilal Wahib in beeld, die zegt:"Ey ey waar is de beveiliging boys? Faka met jullie? Waar is die beveiliging? Kijk ze komen al hier. Hey pak hem! Pak hem!"

Bilal Wahib cancel culture

Wat er precies voorafging aan het incident en wat er precies is gebeurd, worden niet duidelijk in de video.
Dan lijkt het erop dat de politie hem heeft gevonden als Bilal het iets beter uitlegt: "Ey met dat blauw mutsje daar achter! Kijk 'em daarachter boys! Pak hem! Pak hem! Hey jongens (die om de herrieschopper heen staan) allemaal jullie handen omhoog. Juist hij! Hij gaat al weg! Fijne avond meneeeeer!"
Het incident lijkt de zoveelste van de laatste tijd. Onlangs gooide iemand haar BH naar drake. Gister gooide iemand drinken in het gezicht van Cardi. Dat moest diegene bekopen want Cardi twijfelde geen moment om haar microfoon keihard richting haar hoofd te gooien.

Bekijk hier de beelden:

screenshot 31 7 2023 15 30 01
screenshot 31 7 2023 15 30 41
Bron: Instagram