screenshot 19 6 2023 20 56 02

Burna Boy concert organisator Bon Bon reageert! "Hij is wél betaald door ons!"

Algemeenjun 19 2023, 18:22
Er was veel te doen om Burna Boy de afgelopen dagen na zijn no show in Gelredome Arnhem. Vele geruchten en reacties kwamen voorbij. Nu heeft de organisator van het concert zelf, Bon Bon, gereageerd met hun kant van het verhaal.

Burna Boy concert Arnhem

Dat gebeurde via een mail aan alle bezoekers die gedupeerd waren van de no show. Bon Bon meldt dat Burna Boy wel in Nederland is geweest. Ook vertellen ze dat hij wel is betaald door Bon Bon. E r zijn echter wel problemen met de organisatie GMTlive qua vluchten en betalingen. Deze organisatie zal ook niet meer betrokken zijn bij het evenement.

Bon Bon reageert

Bon Bon vond het nodig te reageren omdat ze bewust werden van de impact van de no-show van Burna Boy en de geruchten die rond gaan. "We vinden het van belang om alle valse geruchten die nu de ronde doen te ontkrachten: • Burna Boy is volledig door ons betaald. • Burna Boy is niet in London gebleven. Hij is in Nederland geland en heeft de nacht in Amsterdam doorgebracht. • Burna Boy was niet bij een Shell-station • Burna Boy was niet bij Beyoncé"
En verder: "• Wij wisten niet van tevoren dat hij het niet zou redden, maar hebben er tot het laatste moment alles aan gedaan om hem alsnog on-stage te krijgen • Wij zijn niet langer door gegaan om zo meer baromzet te genereren"
Het concert van Burna Boy is verplaatst naar zondag 23 juli 2023 in de Gelredome Arnhem. De kaartverkoop voor de nieuwe datum start op vrijdag 30 juni om 10:00 uur via bonbonentertainment.nl/burnaboy.

Beelden en alle info hieronder:

juicechannel 3128715639333719151 576x1024

Bekijk hier de video:

via IG, RTL Boulevard