screenshot 7 6 2023 15 38 15

Eigenaar vakantiewoning boos op Nicol die pikante plaatjes maakt (Beelden)

Algemeenmrt 07 2023, 13:13
Een vakantiewoning eigenaar is niet zo blij met Nicol Kremers. Nicol is er namelijk met een aantal dames om in de woning die ze huurt en daarbuiten pikante plaatjes te maken.

Nicol pikante plaatjes

Nicol is met haar pikante content op betaalsites een stuk rijker geworden, ze kreeg echter kritiek van fans dat haar beelden niet pikant genoeg zouden zijn. De ex-Reality ster van Massa is Kassa wil daar verandering in brengen en heeft dus met meer modellen een vakantiewoning afgehuurd voor de pikante fotoshoot.

Vakantiepark Boos

We zien Nicol o.a. in een lingeriesetje samen met de andere dames. De verhuurder meldt aan DenD echter dat hij er niets van wist. Nicol zou er géén toestemming voor gevraagd hebben: "bronnen rond de vakantiewoning melden aan DenD dat men niet op de hoogte is en actie gaat ondernemen."
Volgens Nicol gaat het goed met haar nieuwe carrière. In een interview met weekblad Party vertelt ze dat het geld binnen blijft stromen. ,,Ik ben lekker bezig met mijn account op Onlyfans”, vertelt ze. ,,Ik maak filmpjes en foto’s voor Instagram en TikTok en word ingehuurd op feesten en bruiloften om dingetjes aan te kondigen of te presenteren. Ook mijn eigen webshop met sekstoys en lingerie loopt goed.”
Naast OnlyFans, Instagram en TikTok is Nicol ook actief op Snapchat. Daar heeft ze een premiumaccount waar fans voor een bedrag van vijftig euro toegang tot het account kunnen krijgen.

Bekijk hier de beelden

kremersnicol 3119403621812143072 576x1024
screenshot 7 6 2023 15 36 04
Via DenD, IG