cinta ex on the beach

EOTB Cinta en ex krijgen dikke ruzie in comments "Dikke M*ddelv*nger!!"

Algemeenmei 15 2023, 15:03
EOTB Cinta en haar ex maken hadden blijkbaar aan de drama uit het programma nog niet genoeg. Ze gaan namelijk nog even lekker door met ruziemaken in de Instagram comments. Aryan Parsa, de ex van Cinta Chanel postte een video op Instagram waarin hij een boodschap heeft voor haar. Vervolgens gaan ze los.

EOTB Cinta en ex ruzie

Een dronken meisje vraagt aan aan Aryan of hij "ook iets te zeggen heeft tegen zijn ex". Hierop zegt hij "Mijn ex doet mee aan Ex on the Beach : Cinta". De dronken meiden zijn verrast dat ze zijn ex zelf ook kennen van het programma. "Ik heb vieze dingen gezien. Cinta als je dit ziet, deze middelvinger is voor jou."
EOTB Cinta reageert natuurlijk onder de video met "Wat een geluk dat ik van je af ben schat <3". Aryan zegt vervolgens: "We zullen nooit meer verliefd op elkaar worden, maar toch houd ik van je <3 tot zo!"

Ex on the Beach

Ex on the Beach is een programma waarbij mensen op een eiland worden geconfronteerd met hun eigen en elkaars exen. Ze daten ondertussen ook met elkaar. Dit zorgt voor veel spanning en drama. Het is een super populair televisieprogramma dat mensen die voordat ze meededen nog onbekend waren opeens een soort BN'ers maakt.

Bekijk hier de video

whatsapp image 2023 07 20 at 160612 576x1024
Bron: Instagram beeld: MTV