screenshot 13 6 2023 16 14 11

Peter Gillis aan het werk voor Wendy, laat kleding zien in live-video

Algemeenapr 11 2023, 14:28
Peter Gillis is alweer eventjes aan een nieuwe vrouw en dat mag iedereen weten. Ze kookt voor hem en hij maakt al zijn campings helemaal Nicol-vrij. Je zou Wendy al kunnen kennen van het nummer "Golddigger", waarvan ze zweert dat het niet over haarzelf gaat. Sterker nog: ze vindt het zo leuk om te werken, dat ze Peter ook een keer mee laat doen!
Vandaag gingen Wendy en Peter Gillis op haar TikTok account live om haar kledingmerk 365 by Wendy te promoten. Zij laat kledingstukken zien en hij staat erbij met een mondkapje op zijn voorhoofd een beetje grapjes te maken. Op een gegeven moment krijgt hij de opdracht om de comments op de live voor te lezen. Dat zorgt voor een aantal hilarische momenten.
Zo zegt hij onder andere dat zijn nieuwe huis een goed huisje is om te hatseflatsen. Ook maakt iemand de opmerking dat hij nu geen magnetronmaaltijden meer hoeft te eten. Leuk om te lezen in de comments is dat veel mensen hem aangenamer en aardiger vinden overkomen met Wendy dan met Nicol. Anderen zeggen dat hij in de live leuker overkomt dan in zijn televisieprogramma Massa is Kassa.
Nicol is op haar beurt zich aan het voorbereiden om aangifte te doen. Ze vertelde laatste dat ze door Peter werd mishandeld gedurende hun relatie. Peter moest sowieso voor de rechter verschijnen in augustus.

Bekijk hier de video:

screenshot 13 6 2023 16 11 39
Bron: TikTok