screenshot 12 6 2023 11 35 19

Yvonne reageert op keiharde uithaal Sarah van Soelen "Je bent bijzaak! Clown!"

Algemeenmei 12 2023, 9:14
Sarah van Soelen had onlangs een keiharde uithaal richting Yvonne Coldeweijer geplaatst. Het gaat over het gerucht dat Sarah iets zou hebben gedaan met Robert Doornbos. Nu heeft Yvonne daarop gereageerd en haalt uit.

Uithaal Sarah van Soelen

Volgens het gerucht zou Robert het gezellig hebben gehad met Sarah en daar schijnt zijn liefde Chantal Bles niet zo blij mee te zijn geweest. Sarah haalde toen uit en meent dat het ‘leugens’ zijn: “Zielige Yvonne, jij moet nou eens ophouden met de grootste onzin te posten en om mensen en ook gezinnen kapot te maken!!! Ik heb geen affaire met Robert. Robert is een kennis van mijn vader! Ik ken Chantal en Robert dus ook persoonlijk en hebben hierom moeten lachen. Yvonne, jij in en in slecht mens, moet stoppen om maar dingen uit z’n verband te rukken om maar een beetje poen op je bank te krijgen!”

Yvonne reageert

Yvonne is hierop ingegaan en reageert met: “Ik heb iets van: meid, jij bent hier de bijzaak. Meid, jij bent een bijrol! Waarom maak je jezelf main character ? Dat ben jij niet. Ik heb het over Robert Doornbos en Chantal. Bemoei je er even niet mee! Jij bent het lijdend voorwerp. We hebben het óver jou, niet tégen jou.”
Yvonne vervolgt met o.a.: "Op het moment dat je hoort dat iemand over één bepaald ding heel pissig is, is dat ene ding waarschijnlijk waar. Want hoezo slaat zij daar zo op aan?” "Weet je nog dat André ook een zogenaamde vriend was van haar vader?! Hahaha. Nee joh, die meid is een clown. Een clown aan de prednison, zo ziet ze er een beetje uit!”

Bekijk hier de posts van Yvonne en Sarah

sarahjhpg1 643x1024
sarah2 644x1024
sarah3 637x1024
Via IG Yvonne, Mediacourant