screenshot 29 10 2023 21 28 49

Getatoeëerde Nederlandse Daniëlle ouderlijk gezag ontnomen "2-jarig kind verwaarloosd" (Beeld)

Algemeenaug 26 2023, 14:49
Daniëlle (30), een Nederlandse met een overvloed aan tatoeages en recentelijk begonnen met lichaamsmodificatie. Ze deelt al enkele dagen haar verhaal waarin ze benadrukt dat ze een eigen identiteit wil vormgeven en beslist niet conform wil zijn aan de normen van de samenleving.

Haar kinderen worden gepest

Wat extra triest is aan haar situatie is dat door Daniëlle's keuzes haar kinderen op school gepest worden en zou zelf moeite hebben met het vinden van een huurwoning.

Andere kant van het verhaal

Ze heeft twee kinderen van verschillende vaders. Een van de vaders heeft Vkmag laten weten dat sinds 2019 één van de kinderen bij hem woont. Dit omdat ze niet langer voor haar kinderen wilde zorgen. De vader vertelt dat Daniëlle enkele jaren geleden voor zijn deur stond met hun kind en meedeelde dat ze niet langer de verantwoordelijkheid wilde dragen vanwege haar persoonlijke interesses. Bovendien vertelde het kind huiveringwekkende verhalen over opsluiting in een donkere kamer en bezoeken aan mensen die als 'eng' werden ervaren."

Verloor ouderlijk recht

In juni heeft een rechter besloten dat ze haar ouderlijke rechten heeft verloren en het recht op omgang is ontzegd. De vader zou vastbesloten zijn om zijn verhaal te delen, omdat hij het zat is dat alle aandacht naar haar gaat, ten koste van haar kinderen.

'Vriend van Daniëlle dood op haar bank gevonden'

Er gaat ook een verhaal rond over een vriend van haar die dood op haar bank zou zijn gevonden, overleden aan een overdosis drugs. Ze beweert dat ze niet gebruikt en niet drinkt, maar een van de vaders zou hier flink aan twijfelen. Drie weken na dit overlijden zou ze alweer een nieuwe vriend hebben, maar deze zou al snel door hebben wat er speelt en zou contact hebben opgenomen met de vader om te zeggen dat hij het kind daar snel weg moest halen. Het destijds 2-jarige kind zou verwaarloosd zijn op het gebied van eten, kleding en aandacht. Instanties die de situatie wilden controleren zouden zijn uitgescholden.
Er loopt nog een rechtszaak over een van de kinderen, maar als dit alles waar is, zal ze ook in die zaak haar ouderlijke rechten verliezen en geen recht op omgang krijgen. Vkmag heeft deze andere kant van het verhaal per e-mail ontvangen die hieronder via de link te lezen zijn.

Bekijk hier de beelden

Bron: VKmag, Instagram