screenshot 22 5 2023 12 40 45

Esmee Ipema verrast haar vriend met hoofddoek (beeld)

Algemeenmei 19 2023, 10:53
Terror-twin Esmee Ipema begon een tijdje geleden met zich verdiepen in het geloof dat haar vriend en veel mensen om haar heen beleiden: de Islam. Ze deelt deze reis met haar volgers en het zal waarschijnlijk niet lang duren voordat ze zich bekeert. Nu deelt ze een video op TikTok waarin ze haar vriend verrast door haarzelf in hijab (hoofddoek) en bijpassende bedekkende kleding te hullen.

Hijab

De video op TikTok gaat keihard viral en is ondertussen al meer dan 2,5 miljoen keer bekeken! Haar vriend draagt in de video een blinddoek en is even sprakeloos als hij haar in traditionele kledij ziet. De voormalig terror-twin Esmee krijgt een hoop lovende reacties van moslima's onder de video. Ze schreef in de caption dat haar vriend even niet meer wist wat hij moest zeggen.

Geloof

Eerder vertelde Esmee dat ze al een aantal keer naar de moskee was gegaan en dat ze veel hulp en uitleg kreeg van vrouwen daar. Ze zegt dat ze van haar bezoek aan de moskee rustig wordt. "Ik weet dat er raar wordt gedaan over de Islam, het wordt heel vaak slecht neergezet. Mensen doen er raar over, terwijl ik zoiets heb van ‘het is maar waar je in gelooft met je hart'. Het is niet raar, want wij zijn allemaal op deze wereld gezet en niemand weet waarom. Ik wil me er nu beter in verdiepen omdat ik het heel interessant vind en heel veel vragen heb in mijn hoofd. Dat is ieders eigen keuze. Ik geloof er oprecht in dat Allah leidt wie hij wil, en blijkbaar ben ik uitgekozen want mij interesseert het wel. Het leven is één grote test voor het hiernamaals. Ik wil niet dood als niet-moslim.”

Terror-Twin Esmee

Esmee werd bekend als de helft van een tweeling die vooral hele grappige dingen deden samen. Door hun televisie optredens werden ze bekend als de terror twins maar die naam past haar nu eigenlijk totaal niet meer. Ze is een stuk rustiger geworden. Haar deelname aan het programma Echte Meisjes in de Jungle duurde maar heel kort door een ruzie. Toch heeft het programma haar bekendheid flink geholpen.

Bekijk de beelden hieronder:

Bron: TikTok
"}])