gta6

GTA 6 eindelijk officieel aangekondigd!! Trailer binnenkort! (Beeld)

Algemeennov 08 2023, 14:06
Het is eindelijk zover. Na een lange 10 JAAR sinds de release van GTA 5 is hier de aankondiging waar alle gamers op zaten te wachten. GTA 6 is zojuist aangekondigd en de officiële trailer dropt begin volgende maand.

GTA 6 Trailer

Sam Hauser, samen met broer Dan de grote baas van de GTA serie en Rockstar Games, heeft in een bericht aangekondigd: “We zijn erg enthousiast om je te laten weten dat we begin december de eerste trailer zullen uitbrengen voor de volgende Grand Theft Auto. We kijken ernaar uit om nog vele jaren deze ervaringen met jullie te delen.”

GTA 6 Release datum

De geruchten waren er veel de afgelopen jaren, maar volgens de gelekte beelden na een hack bij Rockstar is de conclusie: GTA 6 zou zich gaan afspelen in en rondom Vice City (Miami), en krijgt een vrouwelijke en een mannelijke hoofdrolspeler. De game zal waarschijnlijk alleen uitkomen op de PlayStation 5, PC, Xbox Series X en S. De release datum wordt dus over een paar weken bekend gemaakt, verwacht wordt een release eind volgend jaar, in het laatste kwartaal van 2024.

Het hele bericht van Rockstar:

Volgende maand is het 25 jaar geleden dat Rockstar Games bestond. Dankzij de ongelooflijke steun van onze spelers over de hele wereld hebben we de kans gehad om games te maken waar we echt gepassioneerd over zijn. Zonder jullie zou dit allemaal niet mogelijk zijn, en we zijn jullie allemaal zo dankbaar dat jullie deze reis met ons delen.
In 1998 werd Rockstar Games opgericht vanuit het idee dat videogames net zo essentieel voor de cultuur zouden kunnen worden als elke andere vorm van entertainment, en we hopen dat we in onze inspanningen om deel uit te maken van die evolutie games hebben gemaakt waar je van houdt.
We zijn erg enthousiast om u te laten weten dat we begin december de eerste trailer voor de volgende Grand Theft Auto zullen uitbrengen. We kijken ernaar uit om nog vele jaren deze ervaringen met jullie allemaal te delen.

Bekijk hier de aankondiging en wat we kunnen verwachten

screenshot 8 11 2023 15 31 09
Via Twitter, Tweakers, YT,