jake

Jake Paul uitgedaagd door Nederlandse GLORY kampioen! "Maak je af in 4 rondes" (beeld)

Algemeenjun 03 2023, 16:04
Jake Paul maakt veel los bij Nederlanders vanwege zijn relatie met Jutta Leerdam, en bij vechters, dus zeker bij Nederlandse kickbokser Nieky Holzken. De voormalig Glory kickboxing kampioen daagt de extreem zelfverzekerde Jake uit. Hij ziet namelijk dat hij op bezoek is bij zijn vriendinnetje Jutta Leerdam en roept hem via social media op.

Nieky daagt Jake uit

Het is overigens niet de eerste keer dat hij Jake uitdaagt en belachelijk maakt. Hij stuurt via Instagram een tekst bij een foto van Jutta en Jake waarop Nieky zegt: "Dus je bent in Nederland! Ik maak je af in vier rondes cowboy!" Jake Paul wordt vaker belachelijk gemaakt omdat hij zijn meeste wedstrijden vecht tegen oud MMA-vechters in plaats van tegen actieve boksers. Daarom lijkt het onwaarschijnlijk dat hij het op zal nemen tegen de Glory champ.

Jutta en Jake

Veel mensen zijn niet erg enthousiast over het feit dat onze geliefde queen of schaatsen met de treitervlogger uit Amerika gaat. En ookal krijgen ze dagelijks een stortvloed aan haat en negatieve reacties over zich heen, ze houden het al een tijdje uit met elkaar.

Bekijk hier de beelden:

https s3 newsifier
Via IG