screenshot 26 7 2023 15 42 07

Johnny Depp baart grote zorgen "Werd bewusteloos in hotelkamer gevonden"

Algemeenmei 24 2023, 13:45
Johnny Depp won de rechtszaak tegen zijn ex-vrouw Amber Heard, daarna had hij slechts 1 enkele filmrol. Na die strijd besloot de acteur zich op muziek te storten. Hij is onderdeel van de band Hollywood Vampires, waarin hij speelt met zangeres Alice Cooper, gitarist Joe Perry en Tommy Henriksen.

Johnny Depp bewusteloos

Op hun Europese tour, moesten ze onder dwang hun optreden in Boedapest afzeggen vanwege een probleem met de acteur. Volgens Hongaarse media moesten medische hulpdiensten naar het hotel waar hij verbleef haasten om verdere complicaties te voorkomen.
"Het enige dat we hoorden was dat Johnny Depp er zo slecht aan toe was dat hij het hotel niet kon verlaten. Ook hoorden we dat ze een arts belden om na te gaan of er echt iets ernstigs met hem was, of dat er overtrokken werd gereageerd omdat het om een grote bekendheid ging."

Wat gebeurde in de hotelkamer van Johnny Depp.

Nadat de show niet meer doorging op 18 juli, bood de band hun excuses aan in een statement. "We houden van jullie en waarderen alle fans die zijn komen reizen om ons te zien optreden en het spijt ons echt. Onze oprechte excuses."
volgens de Hongaarse media is de reden dat Johnny Depp bewusteloos in zijn hotelkamer lag, waarschijnlijk een terugval in het gebruik van verdovende middelen is. Het is niet de eerste keer dat hierover wordt gesproken. Zijn problemen met drugs en alcohol zijn alom bekend. Deze waren ook regelmatig onderwerp tijdens de rechtszaak tegen zijn ex.
Daarnaast is het goed om te vermelden dat de band ook hun show op 20 juli moest afzeggen. Na het cancelen van die show in Slowakije, hervatten ze weer hun Europese tour. Op 22 juli stonden ze in Polen en de dag erna in Duitsland.

Bekijk hier de beelden:

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Bron: Maca, YouTube