screenshot 26 7 2023 14 25 05

Katja Schuurman deed bizarre uitspraak over Nena slachtoffer van haar ex Thijs Römer "verdraaiing van feiten"

Algemeenmei 25 2023, 12:21
Katja Schuurman is de ex van de veelbesproken acteur Thijs Römer en de moeder van zijn enige dochter. Gister stond hij terecht vanwege verdenking op online ontucht bij minderjarige meisjes. Zijn ex-vrouw sprak een van die jonge vrouwen een paar maanden geleden over haar ervaringen. Even daarna haalde ze flink naar het slachtoffer uit via Instagram story's.

Katja Schuurman

Slachtoffer Nena was slechts 15 toen het voorval plaatsvond. Ze raakte overtuigd van de keuze naar buiten te treden met haar verhaal. Onder andere door de uitzending van Boos waarin het grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland aan het licht kwam. Ze raakte overtuigd van de keuze naar buiten te treden met haar verhaal.
Vervolgens nam Katja Schuurman contact op met haar. Nadat ze elkaar spraken, gaf Nena een interview aan het weekblad Story. In dat interview deed ze een aantal uitspraken over hun gesprek. Hier was de actrice het absoluut niet mee eens.
"Wat teleurstellend dat na het gesprek dat ik met je voerde om jouw verhaal te horen en je te steunen, je nu deze bizarre leugens de wereld in helpt. De gequote teksten kloppen die heb ik jou gestuurd, Dat waren liefdevolle teksten aan een in mijn ogen gebroken verward meisje”, zegt Katja Schuurman.
“Dat ik met jou een sauna in zou willen, dronken en verward was. Daar is niks maar dan ook niks van waar”, vervolgt ze.
Tot slot doet ze nog een emotionele oproep. Ze spreekt uit dat ze het erg jammer vindt dat de dingen die volgens Katja Schuurman zelf leugens zijn, worden verspreid,

Ex van Katja Schuurman

De ex van Katja, Thijs dus, werd gister veroordeeld en maakte zich volgens het Openbaar Ministerie schuldig aan online seksueel misbruik bij drie minderjarige fans. Hierop eisen ze de straf van 240 uur taakstraf en 1 dag cel met 89 dagen voorwaardelijk. Bovendien raden ze vaak ook echt therapie of iets dergelijks aan.
Tijdens de rechtszaak werd Thijs schuldig verklaard. Hij dwong af van jonge meiden van 14 en 15 jaar tot het sturen van n**ktfoto’s en -films, of tot seksuele handelingen met zichzelf. Daarnaast stuurde hij op zijn beurt onverhoeds foto’s van zijn ontbloot geslachtsdeel (dwang)
Volgens het OM verleidde de ex van Katja Schuurman jonge meiden van 14 en 15 jaar tot het sturen van naaktfoto’s en -films, of tot seksuele handelingen met zichzelf. Daarnaast stuurde hij op zijn beurt onverhoeds foto’s van zijn ontbloot geslachtsdeel (dwang)”, zo schrijft RTV Drenthe.

Bekijk hier de beelden:

image 12 576x1024
Bron: Instagram Story Mediacourant