screenshot 5 7 2023 16 26 03

Katja Schuurman scheurt uit broek! Laat achterwerk zien! (video)

Algemeenmei 10 2023, 14:06
Katja Schuurman, die bekend is van allerlei films en series die eigenlijk al jaren niet meer worden gekeken, blijft toch altijd in de spotlight. De Nederlandse actrice staat bekend als een wilde stoeipoes. Soms zegt ze dat imago flink zat te zijn. Maar dan doet ze vervolgens uitspraken of dingen die dat imago toch weer bevestigen...

Katja kan ook acteren

Naast haar lange carrière heeft ze vooral een spannend privéleven. Vooral over haar liefdesleven hebben de roddelbladen meestal wel iets te melden. Toch wil ze af en toe ook nog wel eens laten zien dat ze ook nog steeds kan acteren. Momenteel is ze in Marokko op een film voor Netflix op te nemen.
Stoeipoes
Tijdens de opnames van de nieuwe film gebeurde er iets heel grappigs. Het lot sloeg toe en haalde toch haar wilde stoeipoes kant weer naar boven. Katja scheurde namelijk uit haar broek! Gelukkig kon de actrice er zoals altijd weer om lachen. Speels en uitdagend laat ze haar achterwerk zien aan de camera.
Zoals gewoonlijk ging haar stoute moment weer helemaal viraal. Het leek ons daarom wel zo leuk om de video ook even met jullie te delen. Er zijn veel van dit soort momenten van Katja te vinden, maar ze blijven toch altijd wel grappig.

Bekijk hier de video

img 0545
screenshot 5 7 2023 16 07 40
Bron: Instagram