screenshot 14 8 2023 21 19 25

Vriend Gaby Blaaser heeft geheime relatie?! "Wil graag baby van hem" (beeld)

Algemeenjun 10 2023, 19:59
De vriend van Gaby Blaaser schijnt een geheime twee relatie te hebben met zijn minnares. Volgens Yvonne Coldeweijer zou Robin al een hele tijd vreemdgaan met dezelfde meid. Maar dat is nog niet eens het ergste aan deze situatie...

Vriend Gaby Blaaser

De vriend van Gaby en de influencer verwelkomde samen hun eerste kindje Isabella. Ze moest vroegtijdig het programma Echte Meisjes in de Jungle verlaten, omdat de deelname niet goed zou zijn voor haar zwangerschap. Dat was de eerste keer dat het nieuwe publiekelijk bekend werd.
Wat volgde waren een aantal intieme reels en foto's op Instagram, over hoe blij ze waren met elkaar en de komst van een kleintje. Eerder meldde verschillende juicekanalen al dat de vriend van Gaby echter overspelig was.

Vragenrondje

In een vragenrondje van Yvonne Coldeweijer vroeg een volger haar hoe het tegenwoordig zit met de kersverse ouders:
"lk hoorde dat deze Robin nog steeds bezoekjes brengt aan de dame waarmee hij in het begin al vreemdging… Misschien weet Gaby dit ergens wel, maar vindt ze het wel priem. Ze heeft nu een baby en dat wilde ze graag. lk denk dat zij op een gegeven moment hem ook weer beu is en dan gaat ze weer lekker verder met haar eigen leven. Gaby blijft nooit lang plakken bij dezelfde man.", schreef ze als antwoord.

Vriend Gaby heeft geheime relatie

Ze gaat later verder:
"Inmiddels hebben meerdere betrouwbare spionnen bevestigd dat de vriend van Gaby niet alleen nog steeds vreemdgaat met dezelfde meid, maar dat zij er zelfs een hele relatie op nahouden. Ze zien elkaar wekelijks bij haar thuis, want zij heeft thuis een soort darkroom gemaakt, waar ze samen allerlei gekke dingen in uitspoken. Het contact tussen hem en zijn minnares is nog steeds zeer intensief. Hij is als de dood dat dit uitkomt, maar het is vooral haar omgeving die erop wacht dat zij zwanger van hem wordt. Ze heeft namelijk al vier kids bij twee baby daddy's en ze wil Robin voor geen goud laten gaan. En dat terwijl hij zelf een pasgeboren baby heeft met Gaby."

Bekijk hier de beelden:

screenshot 14 8 2023 21 45 55
whatsapp image 2023 08 14 at 1942311 576x1024
Bron: Instagram
"}])