gaby blaaser

Gaby Blaaser kan weer aan zichzelf sleutelen na bevalling! "Eindelijk weer aan de botox"

Algemeenjun 04 2023, 8:52
Gaby Blaaser kan weer aan zichzelf sleutelen na haar bevalling van haar dochtertje Isabella. De actrice heeft er nooit een geheim van gemaakt, dat ze graag aan de fillers en botox zit. Nu kan ze eindelijk weer.

Botox

Gaby Blaaser vond het weer tijd voor werk aan de winkel. Ze deelt een foto van zichzelf op haar Instagram Stories. "Na negen maanden eindelijk weer”, schrijft ze bij de foto. "Bye Bye rimpels". De actrice laat er geen gras over heen groeien en heeft al gelijk een afspraak staan bij de kliniek.
gaby blaaser e1674314666374

Implantaten

Dit is niet enige waar ze aan wilt sleutelen. Ze liet al weten dat ze, na haar bevalling, haar borsten laat doen. "Ik wilde ze nooit, maar nu ik zie hoe mooi en vol ze zijn, denk ik toch dat ik eind 2024 ergens op een tafel lig", aldus de actrice.

Boze tongen

Blaaser haar uitspraken zorgde voor ophef. Mensen vonden dat, de actrice teveel was gefocust op haar uiterlijk. Tijdens haar zwangerschap deed ze ook al uitspraken over haar gewicht. Ze had er moeite mee dat ze heel veel was aangekomen. Ze werkte dan ook keihard in de sportschool. Dit vonden mensen niet verantwoordelijk.

Bekijk hier de video

image 1 650x1024