screenshot 25 7 2023 15 05 44

Nicol Kremers gespot op datingapp "Mag zelf nog niet rijden"

Algemeenjun 22 2023, 9:08
Volgens Reality_fbi zit Nicol Kremers op Bumble, een populaire datingapp. Het juicekanaal speculeert over de reden achter haar nieuwe profiel. Misschien is ze op zoek naar iemand met een rijbewijs die haar rond kan brengen...
In een storypost delen ze twee foto's van haar Bumble profiel, met daarbij de tekst: "Met de helende werking van groene Thaise grasvelden en wierrook-tempels nog vers in het geheugen, heeft Nicol Kremers de stap gewaagd zich aan te melden voor Bumble. Aspirant-lovers opgelet: Je dient zelf voor vervoer to zorgen om @kremersnicol rond te rijden, want zelf mag ze dat (nog) niet"

Nicol Kremers op Bumble

Nicol heeft een hoop ellende over zich heen gekregen het afgelopen jaar. Maar ze is niet zo makkelijk uit het publieke oog weg te krijgen. Ze lijkt de aandacht liever rijk dan kwijt te zijn en maakt volop gebruik van haar "bekendheid" om geld te kunnen verdienen.
Ze eiste zelfs dat Talpa de afleveringen van Massa is Kassa waar zij in zit, niet meer zou uitzenden en van streamingdiensten af zou halen. Dit om haar goede naam, die ze zelf voornamelijk gebruikt voor "pikante" content, zuiver te houden.
Breuk Nicol en Peter
De breuk tussen Nicol en Peter leek in eerste instantie vredig. Maar toen besloot Nicolleke toch naar buiten te treden over het feit dat Peter haar zwaar mishandeld zou hebben. Ze deed in totaal ruim tien keer aangifte tegen de campingmagnaat. De zaak loopt nog steeds en Nicol was dus voor haar eigen veiligheid naar Thailand gegaan.

Bekijk hier de beelden:

screenshot 19 8 2023 11 08 13
Bron: Instagram