moniqueandre scaled 1

Monique Westenberg vader niet blij met dochter's divagedrag "Zoontje is slachtoffer"

Algemeenmei 11 2023, 11:03
Monique Westenberg lijkt erg blij te zijn sinds haar relatie met André Hazes is hervat. De vader van haar zoontje vertelt aan de media dat ze eindelijk een "vorm" van de relatie hebben gevonden die werkt. Niet iedereen is echter blij met deze ontwikkeling. Haar vader heeft er namelijk een hele andere mening over.
Op de Instagram van Monique reageerde een volger dat haar familie haar "bij het grof vuil heeft gezet". Dit zou volgens die volger komen omdat haar familie zoontje Dré nooit meer ziet. "Je vader herkent je niet meer hoe jij je nu opstelt", schreef de desbetreffende persoon. Wat hun relatie is tot Monique zelf, is niet helemaal duidelijk.

Divagedrag Monique Westenberg

Yvonne Coldeweijer pakte uiteraard vervolgens de draad op om even uit te leggen hoe het precies zit. "Mini Dré ziet Monique Westenberg haar familie wel. Niet heel vaak, maar ze zien elkaar. Het klopt wel dat haar vader niet echt achter de relatie met André staat en het niet eens is met haar divagedrag van de laatste tijd. Sinds dat Monique en André weer samen zijn hebben ze André ook nog geen een keer gezien, dus dat is ook wel apart.", aldus Yvonne.

Het arme kind

De beschuldiging van divagedrag zou voornamelijk komen door een incident op school. Monique zou naar eigen zeggen erg boos zijn op de schoolleiding van mini Dre. Ze hadden namelijk akkoord om eerder op vakantie te gaan, maar de school trok dat akkoord even later weer in.
"Monique is zo boos dat ze nu dus dat jong van school heeft gehaald en naar een andere school stuurt", zegt Yvonne in haar podcast. "Het is heel zielig want hij is al een keer eerder van klas gewisseld, hij heeft al geen stabiele thuisbaas… En nu gaat hij dus weer wisselen van school. Het arme kind."

Bekijk hier de beelden:

Bron: Instagram