screenshot 18 09 2023 20 16 47

Yvonne: 'Juultje iets te maken met breuk Gio en Jade?' "Ze hebben meer contact.."

Algemeenjun 18 2023, 18:02
Wat opmerkelijke juice tijdens de Q&A van roddelkoningin Yvonne Coldeweijer. Yvonne werd namelijk gevraagd over de breuk tussen Gio en Jade Anna. Ze vraagt zich af of Gio ex vriendin Juultje Tieleman er iets mee te maken zou hebben.
Yvonne heeft namelijk vernomen van haar spionnen dat Gio en Juultje de laatste tijd wat vaker contact hebben met elkaar. Juultje had jarenlang een relatie met Gio toen hij uitgroeide naar één van Nederland's grootste Youtubers. Zij maakte onlangs bekend dat zij ook vrijgezel is, na de breuk met Koen.
Yvonne over het gerucht dat Jade met een voetballer van AZ zou zijn gespot: "Jade nu met een voetballer? Was gister kijken bij AZ..." "Jade was gister idd gespot in het publiek bij AZ, en was ook de hele week op de feestweek van Heemskerk, Iekker haar vrijgezelle Ieventje aan het vieren. lk heb het idee dat ze ergens gekwetst om is en nu wil bewijzen aan de buitenwereld hoe goed het met haar gaat."
Over het gerucht over Juutlje en Gio meldt ze: "Tegelijkertijd hoor ik ook dat Gio weer wat meer contact heeft met Juultje, zeker dat haar relatie een aantal weken geleden al is gestrand… Of Juultje lets met de break-up to maken heeft weet ik niet, maar het zou kunnen..."

Bekijk hier de beelden

lifeofyvonne 3194583062985061479 1 576x1024