sarahanmo

Sarah van Soelen haalt keihard uit naar André Hazes en Monique!

Algemeenjun 01 2023, 11:22
De relatie tussen Sarah van Soelen en André Hazes is inmiddels al een jaar geleden voorbij. Alhoewel, ze zelf aangaf niet meer geassocieerd te willen worden met hem, doet ze toch een boekje open. Ze sneert nog even naar de zanger en Monique.

Haalt uit

Sarah van Soelen doet een boekje open over het turbulente liefdesleven van André Hazes en Monique. Ze is sterk van overtuigd, dat hij helemaal niet gelukkig is. "Hij kan mij en de rest van Nederland niet wijsmaken dat hij weer happy is met Monique”, sneert ze in het blad Story.
Ze heeft ook geen goed wordt over Monique te praten. "Want wat hebben ze nou in principe? Ze wonen niet eens bij elkaar! Ik vind Monique lachwekkend, en een zielig persoon.”
0715 andre sarah 2 1024x576

Open relatie

Eigenlijk zijn ze niet écht samen. Weet je, hij mag van Monique met iedere vrouw naar bed. Dat was eerder ook zo”, laat Sarah weten. Er zou ook sprake zijn van een open relatie. "Eigenlijk zijn ze niet écht samen. Weet je, hij mag van Monique met iedere vrouw naar bed. Dat was eerder ook zo”
Monique zou allang van de relatie hebben geweten tussen André Hazes en haar. Ze zou hem hebben gesmeekt om haar niet te verlaten.
"Dat was het eerste dat Monique tegen hem zei toen André haar vertelde dat hij een relatie met mij had. Letterlijk zei ze: ‘Je mag alles doen wat je wilt, als je mij maar niet verlaat’. Dat is toch triest…”

Vliegveld

De twee dames, zijn elkaar al tegen gekomen. "Ik was vorige week op het vliegveld van Rotterdam en daar was Monique ook. We keken elkaar recht in de ogen, en ik zag dat ze me herkende”, laat ze weten. Volgens van Soelen is dit alleen maar schone schijn. "Ze lachte en zwaaide zelfs. Alsof er niets aan de hand was. Het is alleen maar schone schijn.”

Bekijk hier de video

d
Bron: Story, IG, DenD SBS
"}])