stelletje easyjet

Stelletje doet het in EasyJet vliegtuig vanuit Ibiza! Wordt betrapt! Blijkt bekende dame? (Video)

Algemeenjun 12 2023, 9:41
Een hele bijzondere ontdekking van een steward aan boord van een EasyJet-vlucht vanuit Ibiza naar Londen. Er barst opeens gejuich uit nadat de steward de deur van een toilet opende. Hij betrapt samen met alle passagiers een stelletje dat het doet tijdens de vlucht.

Stelletje doet het in EasyJet vliegtuig

In de video hoor je de passagiers lachen en schreeuwen: "Kom op!" De steward opent de deur en ziet een man en een vrouw voorovergebogen met hun broek om hun enkels. De passagiers barsten onmiddellijk in gejuich uit terwijl de steward het stel liet weten dat ze moesten stoppen.

Wordt betrapt

De man in het toilet, met een rood gezicht maar wel grijnzend, trekt de deur weer dicht. De dame waarmee hij bezig was zou een bekend model in Engeland zijn met 250000 volgers. Elsa Thora, 21, reageerde onder de video en beweerde echter dat zij niet de vrouw was.

Bekende dame?

“Ik zou het zelf zeker proberen, maar waarschijnlijk niet op easyJet,” vertelde Elsa aan Daily Star. "Het zou op zijn minst British Airways moeten zijn." Ze deelde dat de activiteit op haar pagina sinds het incident was toegenomen nadat mensen dachten dat zij het was.

Bekijk hier de video en beelden van Elsa

20230912 094425
20230912 094516
Via Daily Mail, YT, IG, Daily Star