screenshot 3 8 2023 10 11 52

Wesley Sneijder en EOTB Megan zoenend gespot! (beeld)

Algemeenjun 12 2023, 8:27
Wesley Sneijder was lekker aan het stappen toen een spion van Juicechannel hem intiem zag dansen met Megan Desaever van Ex on the Beach. Later kwamen er ook beelden vrij van de twee waarop ze zelfs aan het zoenen zijn. Onderaan dit artikel kun je de video bekijken.
Om spion voor een juicekanaal te zijn, moet je erg scherpe ogen hebben en natuurlijk lef om te durven filmen of foto's maken. In een club zal dit minder opvallen dan overdag op straat, maar het kan nog steeds spannend zijn.

Wesley Sneijder Megan Desaever

Op het filmpje kun je duidelijk zien dat Wesley Sneijder het erg gezellig heeft met Megan van Temptation Island. Of er meer achter zit dan alleen wat onschuldig flirten, dansen en zoenen, weten we helaas nog niet. Wel weten we hoe snel Megan van de een naar de ander gaat. Zo was ze kort geleden met haar - nu - ex naar Ibiza. Daar liep de relatie stuk en Megan ging zonder hem terug naar Nederland.
De ex profvoetballer is een heel aantal jaartjes ouder dan Megan, maar dat lijkt hem niet te deren. Wesley Sneijder is sinds zijn breuk met de moeder van zijn zoontje Xess, Yolanthe Cabau, niet meer in een serieuze relatie geweest. Vier jaar geleden gingen ze uit elkaar.

Bekijk hier de beelden:

screenshot 3 8 2023 15 49 58
screenshot 3 8 2023 16 22 07
Bron: Instagram
"}])