yvonne coldeweijer

Yvonne Coldeweijer bedreigt door BN'er! "Klap voor d'r kop als ik haar zie"

Algemeenmei 30 2023, 10:01
Yvonne Coldeweijer heeft niet bepaald vrienden gemaakt met haar juicekanaal. Niemand is meer veilig of je vuile was hangt buiten. Tineke de Nooij zou het helemaal hebben gehad met haar en dreigt zelfs.

Juicekanaal

Van huwelijken die kapot gaan tot aan geweldsincidenten hebben we voorbij zien komen op haar juicekanaal. Al langere tijd staat Leontine Ruiters ook in de spotlight na haar breuk met Marco Borsato. Dit keer zou ze juice over Leontine gedeeld. Volgens Yvonne Coldeweijer is ze niet van hard werken en en enorm lui. Dit schoot bij de voormalige radiopresentatrice Tinke de Nooij in het verkeerde keelgat.
screenshot 29 6 2023 13 37 06 1024x531

Klap voor haar kop

Tineke neemt het op voor Leontine. In een interview haalt ze dan ook keihard uit naar de roddelkoningin.
“Wat ik er verder over kwijt wil: het gaat dat meisje Coldeweijer geen moer aan wat Leontine doet en hoelang ze in bed ligt! Het is een schande dat ze dit aan de kaak stelt, überhaupt ter discussie stelt.” Tineke schuift haar mening niet onder stoelen of banken en dreigt haar zelfs fysiek aan te vallen.
“Ik vind het te schandalig voor woorden en het gaat haar geen ene sodemieter aan. Als ik haar zou zien, zou ze voor mij een klap voor haar kop krijgen!”

Bekijk hier de video

Bron: Parra