banner axed 1

Badr Hari tegenstander onthult wat vooraf afgelast gevecht gebeurde!  

Algemeenaug 30 2023, 9:09
James McSweeney keek reikhalzend uit naar zijn gevecht met Badr Hari eerder deze maand, maar helaas ging dat niet door. Nu, enkele weken later, deelt de Britse vechter zijn perspectief op de gebeurtenissen die eraan voorafgingen en deelt hij zijn verwachtingen voor Glory Kickboxing.

Onthulling

Tijdens een interview met Remy Bonjasky deelde McSweeney openhartig zijn ervaringen over wat er gebeurde voorafgaand aan Badr Hari's afzegging. Hij laat weten dat hij verbaasd was over de houding van de legendarische vechter.
"Ik was mij aan het warm draaien in de kleedkamer en ineens zie ik Robbie Timmers (matchmaker. red.) in de hoek en wist ik dat er iets mis was", laat McSweeney weten. "Hij vertelde mij dat Badr niet wilde vechten, ik vroeg of Badr mij dat zelf ook nog kwam vertellen en kreeg als antwoord dat deze niet naar mijn kleedkamer wilde komen."
banner axed 1

Opnieuw gevecht

De Britse vechter wil het niet hierbij laten en kijkt er nog steeds naar uit om tegenover Badr Hari te staan. De vechter bezocht hem in zijn kleedkamer. "Ik gaf Badr een hand en vroeg hem om zijn familie veilig was vanwege de aardbeving. Hij antwoordde ja. Toen vroeg ik hem waarom hij niet wilde vechten. Badr antwoordde dat het eerder tijd voor gebed was dan vechten.", aldus McSweeney.
Hij hoopt dat hij nog een gevecht bij Glory kan krijgen en dat de organisatie dit voor hem regelt.

Bekijk hier de video