0105 fajah nicole 1 1

Yvonne Coldeweijer reageert op uithaal Fajah Lourens "Zij heet helemaal niet Fajah.." (Beeld)

Algemeensep 06 2023, 11:00
Yvonne Coldeweijer heeft gereageerd op een sneer van Fajah Lourens, die voor de camera van RTL Boulevard deed alsof ze de naam van Yvonne niet wist. "Ja, niet zo gek".

Nicole Lourens

Fajah Lourens heeft een nieuw boek uitgebracht en RTL Boulevard ging langs bij de perspresentatie. Meerdere bekende Nederlanders waren aanwezig. Fajah's boek heet 'Killermindset'. Tijdens haar interview met RTL Boulevard sprak ze de naam van Yvonne Coldeweijer uit als Yvonne Coleweijer, zonder 'd' dus.
Dat is een reden voor Yvonne om meerdere malen uit te halen naar Fajah. Yvonne vertelt: “Fajah heeft natuurlijk ook wel een beetje moeite met namen, hè, want Fajah heet natuurlijk zelf bijvoorbeeld ook helemaal geen Fajah, dus, ehm… “, reageert ze.
Ze vervolgt: “Van spionnen heb ik natuurlijk al een tijdje geleden gehoord dat Fajah gewoon Nicole heet en zo ook gewoon werd genoemd op de basis- en middelbare school. Nicole, meid. Ik begrijp dat als je je eigen naam nog niet eens kan onthouden, ja… Dat die van mij dan ook wel een beetje lastig wordt.”

Fajah en Ruud de Wild

Yvonne bracht eerder deze week dat haar spionnen haar hebben gezien met Ruud de Wild in het Amsterdamse W-hotel. Ruud zou hebben geflirt met Fajah. Yvonne vertelt: "Wel een mysterieuze meid, die Nicole, want ga je nu wel of niet met Ruud? We need to know . Nou, dat ze een gezellige avond hebben gehad, dát is in elk geval wel zeker. Misschien zijn ze wel aan het daten.”
Yvonne vervolgt: “Ik heb er verder eigenlijk niets meer over gehoord, behalve van meerdere spionnen die op dat feest waren dat hij de hele avond drankjes aan haar en haar vriendinnen heeft gegeven. Hij was er ook echt alleen dus voor haar en zij was heel flirty zo die drankjes aan het doorgeven.”

Portemonnee

Yvonne denkt dat Fajah het interessant vindt dat Ruud miljoenen heeft verdiend met zijn radiocarrière. “Ik bedoel, ja, de meid houdt waarschijnlijk wel van mannen met een portemonnee.”
Ze besluit: “Nou heeft ze ook wel vriendjes gehad die meer sportschooltypes zijn; ik denk dat dat ook meer iets is waar zij zeg maar opvalt, dus of zij ook echt op Ruud zou vallen, I kind of doubt it , maar goed… Misschien is ze ten einde raad, I don’t know ".

Bekijk hier de beelden

schermc2adafbeelding 2024 01 06 om 114734
Bron: Instagram, Mediacourant