screenshot 14 8 2023 11 22 18

Zien: Van der Vaart onder invloed live op TV? Van Hooijdonk confronteert hem

Algemeenjun 14 2023, 9:22
De eredivisie is weer van start gegaan en zo dus ook de voetbal praat programma's. Studio Voetbal met Rafael van der Vaart en Pierre van Hooijdonk trok gister echter de aandacht om een opvallend moment.

Van der Vaart - Van Hooijdonk

Van der Vaart kreeg op een gegeven moment een heftige discussie met Ibrahim Afellay en Van Hooijdonk vroeg of hij 'magische snoepjes' had gebruikt. De discussie ging over de nieuwe Ajax trainer Steijn. Pierre verdedigde zich tegenover Rafael van der Vaart, die een groot liefhebber van Steijn is. "Ik vind het een geweldige vent. Ik heb met hem gesproken."

Discussie wordt ruzie

Van der Vaart zegt o.a.: "We weten allemaal dat Pierre het helemaal niks vindt. Pierre mag uitleggen waarom niet. Ik vind het een fantastische trainer, iemand die dicht bij de supporters staat." Pierre is het oneens en vraagt of Rafael gedronken heeft of welke snoepjes hij heeft gebruikt. Steijn wordt volgens Pierre beschuldigd van betrokkenheid bij ‘duistere dealtjes’ met spelersmakelaars toen hij nog trainer van NAC Breda was. „We zitten niet bij Opsporing Verzocht “.

Gedronken?

„Heb jij gedronken?”, lacht Van Hooijdonk naar Van der Vaart. Op Twitter gaat het helemaal los met o.a. "Rafael van der Vaart heeft vanmiddag even iets te lang op het terras gezeten,"

Bekijk hier de video en reacties

screenshot 14 8 2023 11 36 28
screenshot 14 8 2023 11 37 04
screenshot 14 8 2023 11 36 44