screenshot 22 6 2023 10 50 45

Zo is het om opgesloten te zitten in een duikboot "Echt een nachtmerrie!" (Beelden)

Algemeenmrt 23 2023, 00:47
De vermiste Titanic duikboot, de Titan, ging met een paar mega rijke mensen op een excursie om het legendarisch gezonken Titanic schip te bekijken. De Titan raakte vermist en het liep niet goed af voor de bemanning. Een man in een namaak van de duikboot laat zien hoe het aan boord gevoeld moet hebben.

Vermiste Titanic duikboot

Op basis van de onderwatergeluiden die de apparatuur kon vinden zijn speciale teams op de oorsprong van de geluiden afgestuurd. Er is sprake van bonkende en knallende geluiden met pauzes van dertig minuten. De geluiden zijn ondertussen al een tijdje niet meer te vinden.
De vermissing van de Titanic duikboot en de rijke inzittenden ging de hele wereld over. Mensen vinden het opmerkelijk dat de excursie überhaupt plaatsvond. Rijke mensen die in een klein duikbootje naar een massagraf gaan kijken zorgt voor scheve gezichten. Bovendien zou de boot bestuurd worden door een goedkope gamecontroller.

Grote nachtmerrie

Het lijkt er behoorlijk slecht uit te zien voor de mensen op de Titanic duikboot, als ze al nog in leven zijn. De missie om ze te vinden, naar het oppervlak te halen en ook nog te bevrijden, lijkt onbegonnen werk. De duikboot is ongeveer het formaat van een kleine vrachtwagen en zit met gigantische schroeven dichtgedraaid.

Bekijk hier de demonstratie in een namaak duikboot

Bron: DailyBuzz