victor1

Barman Victor van First Dates stopt ermee, Rijk Hofman de nieuwe barman? (Beeld)

Entertainmentmei 01, 13:37
Victor, de barman van First Dates, stopt met het mixen van drankjes in het populaire datingprogramma. De man waar menig vrouw liever een date mee heeft dan hun werkelijke date, gaat weg uit het programma. Hij gaat heel wat anders doen. Normaal gesproken stelt hij veel kandidaten op hun gemak met zijn praatje, maar dat zal nu door iemand anders gedaan worden.

Victor

Victor Abeln, zoals hij voluit heet, staat al jaren achter de bar bij First Dates, maar daar komt per direct dus een eind aan. Hij gaat een wereldreis maken, en wat hij daarna verder gaat doen, weet hij zelf ook nog niet. In een TikTok video op het kanaal van First Dates, maakte hij het nieuws bekend. Hij zal 'de dappere daters' ongelofelijk missen zegt hij zelf. Hij wilt zijn strik overdragen aan een ervaren bartender die ook doortastende vragen kan stellen zoals: 'Heb je hobby's?' en 'Wat zoek je in een partner?'.

Wereldreis

Voorlopig gaat Victor zich niet storten op andere tv projecten. De man met heldere blauwe ogen gaat eerst op wereldreis en genieten van de vrije tijd die hij heeft. Wat hij daarna gaat doen is nog onduidelijk. Of zijn vriendin Renee meegaat op deze wereldreis, is ook nog onduidelijk.

Rijk Hofman

De video op TikTok krijgt veel reacties. Ook suggesties van mensen die geschikt zijn voor als nieuwe bartender. Uit de reacties onder de video is te lezen dat menig vrouw Rijk Hofman als nieuwe barman van First Dates zouden zien zitten. Rijk wordt massaal getagt in de video, maar een reactie is vooralsnog uitgebleven. De vraag is dan ook of de YouTubber dat überhaupt wel ziet zitten.

Bar

Ondertussen is BNNVara al gestart met de zoektocht naar een nieuw persoon voor achter de bar. Op de website kun je je aanmelden voor als je jezelf geschikt vind voor achter de bar bij First Dates.
victor1
Bron: TikTok First Dates, Instagram Victor Abeln