monica 2

Monica Geuze deelt bizarre berichten en foto's die ze krijgt van stalker! (Beelden)

Entertainmentmrt 01, 15:49
Monica Geuze heeft de politie moeten bellen nadat ze wel heel bizarre berichten kreeg. Het gaat om een stalker waar zij een tijdje last van zou hebben gehad. De man zou haar vanuit een inrichting enge berichtjes hebben gestuurd en Monica maakt details bekend.

Monica Geuze stalker

Monica zegt dat ze is gestalkt door de man die volgens haar in een inrichting verbleef. Dat heeft ze opgemaakt na het zien van de foto's en berichten die de man haar stuurde. De presentatrice en onderneemster vertelt in de Geuze en Gorgels podcast: “Ik wel eens een gozer gehad, hij stuurde mij allemaal berichten via Instagram. Toen ging ik dat eens allemaal lezen en toen had hij allemaal foto’s van zichzelf gestuurd. Uit die foto’s kon ik dan een beetje opmaken dat het leek alsof hij in een soort instelling zat.”

Monica belt politie

Monica maakt dan enkele bizarre details bekend. De man zou haar ook hijgende berichten hebben gestuurd. “Op een gegeven moment ging hij allemaal voicememo’s sturen met dat hij een paar dagen op verlof ging. Toen zei hij: ‘Ik kom eraan binnenkort en dan mag jij lekker weg en pas ik op je kind.’ Dus toen heb ik de politie gebeld, toen is de politie naar die instelling gegaan waar hij dus in zat. Toen schrok hij zich dus echt bizar erg. Hij stuurde ook nog van die smerige hijgende spraakberichten, terwijl hij zei: ‘nog 13 dagen.'”

Bekijk hieronder de video van Monica met de details: 

Via IG