Net binnenmrt 01 , 11:46
Rico Verhoeven heeft een emotioneel bericht geplaatst op zijn sociale media. Hij heeft het overlijden van een kickbokslegende geëerd. Een bekende kickbokser is er niet meer. Het gaat om kickbokslegende Rob Kaman. Hij is op 63-jarige overleden.

Rico staat stil bij kickbokslegende

Het nieuws werd bekend door zijn ex-partner Carlotta op Instagram: "Ook al zijn we al een tijdje gescheiden, toch heb ik dit account voor hem gemaakt”, ze vervolgt: "Ik zal voor altijd van jou houden, wij zullen voor altijd van jou houden."
Ook Rico reageert op de dood van Rob Kaman. Hij schrijft op Instagram: "Rust in vrede legende. Je bent de grondlegger van de Nederlandse kickboks stijl. Je was je tijd ver vooruit." Rob was in 1983 de eerste Europeaan die wereldtitel behaalde in het kickboksen. Hij won uiteindelijk negen wereldtitels in het kickboksen en thaiboksen.

Rico Verhoeven wint Glory Grand Prix

Onlangs won Rico Verhoeven het 8-mans toernooi Glory Grand Prix in Arnhem en is hij 500.000 euro rijker. In de finale was Levi Rigters te geblesseerd om echt goed partij te kunnen bieden. Rigters ging de strijd echter aan, met bijna een sensatie in ronde 2 als gevolg.
Tijdens de eerste ronde was het al duidelijk dat het niet meer zo lang zou duren, Rigters ging namelijk twee keer neer en had last van zijn been. Hij was echter alsnog heel dicht bij een stunt in ronde 2. Rigters leek al opgegeven, maar kwam vanuit het niets met een spinning backfist waarmee hij Rico totaal verraste en naar de grond werkte (Video hieronder). Verhoeven kreeg acht tellen, maar stond weer op. Rico kwam weer helemaal terug in de wedstrijd en won uiteindelijk met een TKO in ronde 2 toen Rigters voor de derde keer neer ging.
Bron: Instagram, Shownieuws