Temptation-Yasmine nu beschuldigd van oplichting met horloges! Zij reageert!

Showjan 13 2021, 11:53
Temptation-Yasmine is de koningin van 'bad publicity'. Een paar weken geleden werd ze beschuldigd van oplichting met tassen en nu is het wéér raak: de Temptation-ster zou mensen hebben opgelicht met horloges. Maar volgens Yasmine klopt daar niks van...
Het Instagram-account Marwa Juice zit weer op Yasmine's nek nadat ze meerdere berichten van boze meiden ontvingen. 'Yasmine P heeft kort geleden horloges gepromoot. Dit was een betaalde promotie en zelf heeft zij het product ook ontvangen. Natuurlijk hebben enkele volgers het product gekocht ivm korting. Deze volgers hebben hun horloge niét ontvangen en zijn nu ook hun geld kwijt. Ze hebben Yasmine P een bericht gestuurd en een e-mail naar haar management maar nog geen reactie' , laat Marwa Juice weten in hun stories.

Aangifte doen

Vervolgens delen ze meerdere screenshots van volgers die inderdaad wél betaald hebben, maar geen horloge hebben ontvangen. Sommige dames zijn zo boos, dat ze dreigen met aangifte. 'Wij vragen ons geld terug of enige coulance in deze zaak wat tot ons recht zal komen. Zo niet, dan zullen we na drie werkdagen aangifte doen' , laat iemand weten. En een ander schrijft: 'Ik heb smartwatch bij jou besteld maar krijg helemaal geen bevestiging of iets en het e-mailadres bestaat niet. Ik ga aangifte doen jij oplichter.'

"Enkel gepromoot"

Hoewel er genoeg bewijs lijkt te zijn dat Yasmine fout gehandeld heeft, ligt het volgens de Temptation-ster niet aan haarzelf. 'Ik wil even de mensen adressen die een horloge hebben gekocht via mijn promotie voor Elektronhit en waarvan hun producten niet zijn aangekomen bij de kopers. Ik heb het bedrijf hierop aangesproken en zij hebben mij gegarandeerd dat ze het gaan oplossen. Verder kan ik jullie helaas geen oplossing bieden aangezien ik dit enkel heb gepromoot en verder niets te maken had met dat bedrijf. De oplossing die ik jullie wel kan bieden is dat jullie het bedrijf zelf contacteren ', deelt ze in haar Instagram-stories.

Massaal rapporteren

Toch lijkt deze verklaring voor veel dames niet genoeg. Er wordt dan ook opgeroepen om Yasmine massaal te rapporteren op Instagram. Eigen schuld, dikke bult?

Bekijk de screenshots hieronder:

Bron: Instagram

Lees ook: