Sonny en meer deelnemers onthullen: Temptation heeft kijkers bedrogen!

Showsjan 22 2021, 15:27
Sonny, deelnemer van Temptation Island, werd onlangs geïnterviewd door Shownieuws. Hierbij heeft hij wat opmerkelijke onthullingen gedaan over Temptation Island en wat er allemaal nep zou zijn aan de reality serie. Zo blikt hij terug op veel momenten die volgens hem heel anders zijn verlopen dan hoe het uiteindelijk uitgezonden is in de show.

De beelden worden gemanipuleerd

Al na de eerste afleveringen van dit seizoen, ontving Sonny behoorlijk wat backlash op het internet. Zo noemden volgers hem een ' engerd' en een 'narcist ', vanwege opmerkelijke uitspraken die hij had gedaan. Dit leidde niet alleen tot backlash, maar ook tot de uiteindelijke relatiebreuk met zijn vriendin Jaydi. Sonny stelt echter dat de beelden tijdens de montage gemanipuleerd zijn: '' Ik wil heel veel neuken', heb ik überhaupt niet in de bus gezegd. Dat is van een heel ander geluidsfragment. Ik heb gezegd: ik wil heel veel neuken wanneer ik dronken ben, dat is helemaal niet gericht op die vrouwen ."
Sonny geeft toe zichzelf ook als een klootzak te zien bij het terugzien van de beelden. Toch blijft hij erbij dat hij de opmerkingen niet op die manier gemaakt heeft en dat de makers van Temptation Island de kijkers bewust manipuleren. Daar bleef het echter niet bij. In de podcast, die je hieronder kan beluisteren, gaf Sonny nog veel meer voorbeelden van beelden die gemanipuleerd zouden zijn. Het interview begint vanaf 25:30.
Ook andere deeknemers klappen uit de school. Eva en Karina bij FawryNotSawry over een video boodschap: “De tekst die Eva naar Kevin stuurt in haar filmpje is geschreven door de productie. Die wilden sensatie natuurlijk, en wisten precies wat Eva moest zeggen om Kevin los te laten gaan.”
Eeb van de heren: “Ook zegt Eva aan het einde nog ‘ik hou van je’, maar dat is er uit geknipt” Eva reageert met:. “Ja, zo is het gegaan”
Karina geeft toe: “Het is hetzelfde gegaan met mijn boodschap. Die duurde opeens echt maar vijftien seconden, of zo. Ik heb nog veel meer gezegd, maar dat is er allemaal uitgelaten.”
Hieronder de onthullingen:

Benieuwd naar de meest spraakmakende opmerkingen van Sonny? Bekijk dan deze video!

Bron en beeld: Shownieuws