56833865 bsr agency

Rico Verhoeven vergeleken met Muhammad Ali! "Dit bezitten ze allebei!" (Video)

Sportapr 26, 15:32
Rico Verhoeven is als heavyweight kampioen kickboksen al 10+ jaar ongeslagen en we mogen hem inmiddels een van de beste kickboksers aller tijden noemen. De nieuwe directeur van Glory Marshall Zelaznik gaat zelfs zo ver om Rico te vergelijken met 'The Greatest' Muhammad Ali, en ziet een zelfde kwaliteit die ze allebei bezitten.

Rico Verhoeven 

Zelaznik zegt in De Telegraaf dat het Grand Prix-toernooi van afgelopen maand een groot succes was en er zeker meer zullen volgen, ook in andere gewichtsklassen: ,,De Grand Prix bij de zwaargewichten was een van de mooiste avonden in de historie van het kickboksen en nu is het de beurt aan de lichtzwaargewichten om te shinen. Op dit soort toernooien staan de echt grote mannen op.
"Toernooien hebben sterren gecreëerd en vermakelijke momenten bezorgd. Drie keer op een avond vechten tegen de besten van de wereld is een ander niveau in de vechtsport, dus we gaan zien wie nu echt de baddest fighters zijn", aldus matchmaker Robbie Timmers.

Muhammad Ali

De Glory CEO is lovend over Rico Verhoeven en alle deelnemers. Hij vergelijkt hem met Muhammad Ali, en noemt een kwaliteit die ze allebei bezitten: "Het verbaast me altijd als vechters opstaan en zichzelf aan dit soort testen onderwerpen. Zoals Rico liet zien waarvan hij gemaakt is. De spinning backfist van Levi was geweldig, maar het herstel van Rico indrukwekkend. Muhammad Ali had die kwaliteit. Als hij zo geraakt werd en iedereen dacht dat hij zou neergaan, stond hij gewoon ineens weer. Hij ging nooit in elkaar. Dát is een vechtershart."

Bekijk hieronder beelden: 

Beelden: BSR Agency  Via: Telegraaf, YT