andrew tate

Andrew Tate na 10 maanden op vrije voeten "Nu naar de moskee"

Algemeenjun 08 2023, 11:33
Andrew Tate lijkt, althans voor even, weer een vrij man te zijn. De regering van Roemenië wil hem nog niet het land laten verlaten. Hij is momenteel niet meer met enkelband.
De internetsensatie is dus niet langer onder huisarrest. Dit besloot een rechtbank in Boekarest. Hij moet echter wel in Roemenië blijven, onder toezicht van de rechterlijke macht.
In december werd Andrew Tate in Roemenië gearresteerd op verdenking van mensenhandel en verkrachting. Ook zijn broer Tristan en twee Roemeense vrouwen, die ook als verdachten worden beschouwd kwamen vast te zitten. De Roemeense justitie beweerde dat ze een netwerk hadden opgezet om vrouwen te ronselen en uit te buiten.

Andrew Tate weer vrij

Volgens de BBC hebben Tate en zijn broer, die eerder ook onder huisarrest stond, nu meer bewegingsvrijheid in Boekarest en omliggende wijken. Het tweetal moeten zich echter melden wanneer dat van hen wordt gevraagd. Daarnaast is het hen verboden om contact op te nemen met de twee Roemeense vrouwen, getuigen of vermeende slachtoffers en hun families.
Andrew Tate en zijn broer hebben eerder succesvol beroep aangetekend tegen de verlenging van hun voorarrest. Nu hebben ze ook het gelijk gekregen van de rechter met betrekking tot het huisarrest. Eind juni werden ze aangeklaagd voor verkrachting, mensenhandel en deelname aan georganiseerde misdaad.

Bekijk hier de beelden:

After 10 months. 3 in jail, 7 at home. After 15million euro of asset seizures. After an inditement based on nothing. The file was passed to a Judge who has ruled it weak and circumstantial. I have been released from house arrest but must remain within Romania. Now. To the…

160.9K
Reply
Bron: Twitter