screenshot 3 7 2023 16 47 00

Blije Gaby Blaaser laat net na bevalling gezicht volspuiten "Eindelijk weer!" (beeld)

Algemeenmei 10 2023, 14:58
Gaby Blaaser is onlangs bevallen van haar eerste kindje. In een interview liet ze al weten direct onder het mes te willen na haar zwangerschap. Ze begint natuurlijk eerst met wat spuitjes in haar gezicht.
De blondine beviel nog geen drie weken geleden van haar dochter. "Na negen maanden eindelijk weer", schrijft ze bij een clipje waarin ze haar voorhoofdrimpels laat zien. Ze trekt een aantal keer haar wenkrbauwen op. "Bye bye rimpels!", schrijft ze op haar Instagram story's.

Gaby Blaaser botoxbabe

De kersverse mama maakte heel snel na haar bevalling een afspraak bij haar vaste botox adresje. Eerder in een interview gaf ze al aan niet te kunnen wachten weer lekker aan haar uiterlijk te kunnen knutselen. "Na m'n bevalling neem ik nepborsten", zei ze tegen &C. "Ik wilde ze nooit, maar nu ik zie hoe mooi en vol ze zijn, denk ik toch dat ik eind 2024 ergens op een tafel lig."
Gaby Blaaser maakt er nooit een geheim van dat ze haar natuurlijke schoonheid graag een handje helpt wat langer intact te blijven. Toch kreeg ze door de uitspraken tijdens haar zwangerschap extra veel kritiek. "Laat haar liever een goed werkend stel hersens implanteren", klonk het in de comments. Ook dat ze er moeite mee had om aan te komen terwijl ze zwanger was en daarom zo lang mogelijk bleef sporten, viel niet bij iedereen in goede aarde. "Als jij je baby in gevaar wil brengen moet je vooral aan de gewichten gaan hangen", reageerde een bezorgde lezer.

Bekijk hier de video

screenshot 3 7 2023 16 39 09
Bron: Instagram
"}])