lesley

EOTB Lesley onthult wat ze verdient met pikante content! "Ik word minder relevant"

Algemeenmrt 26 2023, 9:43
Een eerlijke onthulling van reality ster Lesley van Ex On The Beach, EOTB. De dame werd enorm populair na haar deelname twee jaar geleden. Ze heeft tegenwoordig een account op de bekende 18+ betaalsite en daar verdient ze steeds minder mee merkt ze op.

EOTB Lesley

Lesley is inmiddels 26 en werd bekend door haar pikante avonturen in het programma. Ze zegt bij FAwryNotSawry dat ze elke maand een flink bedrag verdiende de afgelopen tijd. Maar dat bedrag neemt de afgelopen tijd wat af.
Lesley onthult hoeveel dat is: "Het gaat wel minder, ik merk dat ik minder relevant word. Na De Slechtste Chauffeur van Nederland merkte ik dat het heel erg omhoogging - die link snap ik niet -, maar nu gaat het weer een beetje naar beneden."

Wat verdient Lesley?

Lesley noemt ook de bedragen: Ze verdiende 12.000 euro per maand in haar beste maanden, maar vergeleken met Shirley is dat een flink verschil: zij pakte zo’n 30.000 euro. De blondine wil echter niet te ver gaan om meer te verdienen: "Ik ga natuurlijk niet volledig naakt. Omdat mijn vader dat niet wil, dus gewoon uit respect voor mijn vader" Lesley pakt op dit moment nog steeds zo’n 8.000 euro per maand met de betaaldienst.

Bekijk hier pikante beelden van Lesley

Via RTL Bouelevar, YT