ontwerp zonder titel 6 15

Gio plaatst opmerking over Jade Anna, verwijdert 'm! "Hij was nooit verliefd op Jade" (Beeld)

Algemeensep 09 2023, 10:19
Op TikTok gaat een stukje uit de nieuwste vlog van Gio viraal. In de nieuwste vlog vertelt hij dat nu gelukkig is en alles op de rit heeft. Hij plaatste echter ook een reactie onder een TikTok video die viraal gaat maar verwijderde de reactie heel snel.

"Gio was eigenlijk nooit verliefd op Jade Anna"

Op de TikTok video die viraal gaat is de volgende comment geplaatst: "Dit was de comment waarover het ging: "Heb het idee dat hij de vriendschap met Jade in zag als verliefdheid maar eigenlijk nooit verliefd was op haar was...en nu met Lynn zie je dat wel". Gio reageert daar met een applaus emoij op waaruit je kan concluderen dat hij het eens is met de comment. Niet veel later werd deze reactie weer door hem verwijderd. Juicehannel heeft een screenshot gemaakt van de reactie van Gio.

"Ontzettend kinderachtig van Gio"

Juicechannel haalt uit naar Gio vanwege deze actie: "Ontzettend kinderachtig om nu te doen alsof je nooit verliefd bent geweest op Jade en te zeggen dat je nu zo gelukkig bent. Hoe harder je dit roept hoe ongeloofwaardiger het overkomt. Hij doet ons denken aan een jongere versie van Andre Hazes jr. en we weten allemaal hoe het met Andre en zijn carrière is gegaan.

Gio over zijn nieuwe vriendin Lynn

Onlangs kwam Gio Latooy in het nieuws omdat hij slechts enkele weken na de break-up met Jade Anna bevestigde dat hij het de afgelopen tijd alweer heel gezellig had met een andere dame. Hij heeft zijn nieuwe vriendin inmiddels voorgesteld aan de hele wereld.
Gio en Lynn leerden elkaar kennen in Frankrijk. Lynn is, net als de exen van Gio, een prachtige blondine en hoe kan het anders: een model! En ze is niet onbekend: maar liefst 165.000 volgers zien hoe zij regelmatig de mooiste foto’s van zichzelf post. Mensen gaan in ieder geval helemaal los in de reacties na de onthulling: “Zij is lekkerder dan Jade Anna ?”.. “Volgens mij valt Gio op blondjes, maar weet niet zeker ??‍♂️”… “Gio is de Nederlandse Pete Davidson”

Bekijk hier de beelden vanaf minuut 20:35

juicechannel 3231833423847067288 576x1024
juicechannel 3231834251467072843 576x1024
Bron: Youtube, TikTok, Juicechannel