screenshot 28 1 2023 16 47 08

Harrie Snijders flirt opnieuw met Monica Geuze! "Echt knap!" (Video)

Algemeenaug 30 2023, 12:23
Opnieuw is er wat geflirt in het openbaar tussen EOTB reality ster Harrie Snijders en Monica Geuze. Een paar maanden geleden gaven ze allebei aan elkaar knap te vinden. Nu heeft Harrie opnieuw een complimentje voor de influencer/presentatrice.

Harrie Snijders en Monica Geuze

Het gebeurde in “Good Luck Guys” op Prime Video. Fawry Not Sawry vraagt aan Harrie of hij te zien zal zijn in de nieuwe “Ex on the Beach: All Stars” episodes. Hij geeft echter ook aan dat Harrie een geschikte kandidaat zou zijn voor “De Bachelor,” wat Monica dus zal presenteren.
Harry Snijders zegt daarop heel simpel en kort: "Monica is zeker een knappe vrouw". En wat als Monica zelf de Bachelorette zou zijn geweest? “Wie weet, Monica is zeker geen lelijke meid. Het is zeker een knappe vrouw. Qua innerlijk is Monica ook een goede vrouw. Een moederfiguur, zeg maar. Dus ja, wie weet. Of ik haar ken? Een beetje. We hebben elkaar een paar keer gezien, maar gewoon op events. Of daar iets is gebeurd? Dat laat ik helemaal aan de kijkers over. Maar misschien zien jullie me binnenkort wel op ‘De Bachelor’ met Monica.”

Monica over Harrie

Monica ziet Harrie ook wel zitten: "Ik vind Harrie van Het Kamp ook echt erg knap", onthulde ze onlangs in haar podcast met Kaj Gorgels. "Het is dat je een relatie hebt, maar je had je op kunnen geven voor zijn datingprogramma", zegt Kaj. Monica is niet de enige die een stiekeme crush heeft op de dekhengst: "Ik ken heel veel vrouwen die Harrie ook een heel knappe vent vinden."

Bekijk hier de video's

monica 593x1024
Via Tiktok RTL Blvd, Shownieuws