ontwerp zonder titel 6 8

Tim Hofman deelt heftige video "Deze man wilde me vermoorden’ (Video)

Algemeenaug 20 2023, 10:50
Tim Hofman deelt beelden van de man die hem wilde vermoorden. Het zijn camerabeelden van het BNNVARA pand waarop de man in kwestie te zien is. Het gaat om een 41-jarige man.

Veel ophef over de moorddreiging op Tim Hofman

Op zes september liep een gewapende man het BNNVARA-gebouw binnen met de intentie om hem te vermoorden, dat blijkt na verhoor. Op de beelden die Tim deelt op zijn YouTube-kanaal deelt is te zien dat de man een overhemd draagt met opgerolde mouwen, loafers, een grijze broek en een roze pruik.

Pruik digitaal toegevoegd

De pruik is later door Tim digitaal toegevoegd om het gezicht van de verdachte onherkenbaar te maken. Op zes september om 15:25 uur komt de man binnen via de ingang en meldt zich bij de receptie. "Hij draagt een zonnebril en heeft een tas bij zich," vertelt Tim in een nieuwe aflevering van BOOS. "Hij vraagt om mijn handtekening."

Tim Hofman 'niet aanwezig'

De receptioniste die op het moment aan het werk was vertrouwde de situatie niet en stuurde de man weg. Tim was wel in het gebouw en verlaat het pand om 17:24 uur. De man keert later in de avond opnieuw bij het pand. Dit keer laat hij duidelijk merken waar hij voor komt: "Ik zeg het alvast: ik kom Tim Hofman doodschieten".

Motief niet bekend

Op het moment kan er nog niet bekend gemaakt worden gemaakt wat het motief was van de man. In een later stadium wordt dit bekend gemaakt. Tim geeft zijn volgers ook opheldering over zijn afwezigheid op sociale media: "Ik was even afwezig op sociale media, dat had hier mee te maken.”

Veel steun

Tim krijgt veel steun van zijn collega's uit het vak, maar er is ook veel kritiek op hem: "Om hier nu een complete aflevering over te maken.." en daar blijft het niet bij "Dit voelt toch een beetje als vloggen op de begrafenis van je oma. "Vroeger" was BOOS! leuk". Op steun kan hij ook rekenen: "Kanjer ben je, Tim. Sta je gewoon om dit verhaal te vertellen. Sterkte man."

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Youtube