jake jutta

Jutta krijgt waarschuwingen Jake Paul "Einde van haar carrière?!"

Algemeenjun 18 2023, 9:07
Jutta is vanaf het begin van haar carrière echt een publieksfavoriet. Naast het feit dat ze ongekend populair is als persoon breekt ze ook door allerlei barrières als schaatser. Haar relatie met de controversiële Amerikaans mediapersoon en bokser Jake Paul zorgt daarom voor veel scheve gezichten. In weekblad Story doen een aantal sportkenners waarschuwende uitspraken over hun samenzijn.

Beschuldigingen Jake Paul

Jake Paul heeft op het moment te maken met beschuldigingen van oplichting en seksueel wangedrag. Daarnaast begon hij zijn carrière als een soort treitervlogger, die vooral veel content maakte met een hoge shock-value. Dit lijkt zijn lieftallige girlfriend Jutta echter vrij weinig uit te maken. Ze blijft aan het publiek laten zien hoe hecht en verliefd ze zijn.

Jutta is in gevaar

In weekblad Story uit voormalig schaatser Ben van der Burg zijn bezorgdheid: "Jutta breekt door alle barrières heen. Alles wat wij belachelijk vinden, doet zij." Daarnaast erkent hij Jutta's voorbeeldfunctie en denkt hij dat de relatie tussen Paul en Leerdam niet op de lange termijn zal blijven.

Jutta prestaties

Ook sportmarketeer Chris Woerts komt hierover aan het woord en benadrukt het gevaar van afleiding en verlies van focus door haar relatie met Paul. Jutta's prestaties zouden hieronder kunnen gaan lijden volgens hem. Bovendien stelt hij dat een verlies deze winter verschrikkelijk slecht zou zijn voor haar.

Vrouwonvriendelijk

Jutta strugglet met alle haatreacties en negativiteit over haar relatie online. Daarnaast kun je jezelf afvragen of ze hetzelfde zouden zeggen als een mannelijke sporter met een "problematische" vrouw zou gaan. Zouden er dan ook direct twijfels ontstaan over zijn carrière en of die eronder zal leiden? De schaatsster adresseerde de reacties al in een YouTube video. Ze vertelde dat ze voor het eerst te maken kreeg met haat. Ook Jake is er niet van gediend dat er zo over hun wordt gesproken. Hij neemt het regelmatig voor zijn vriendin en hun relatie op.

Bekijk hier de beelden: