jutta jake

Jutta Leerdam laat achterste zien, Jake Paul geniet van uitzicht en filmt! 

Algemeenmei 22 2023, 10:55
Jutta Leerdam laat zich weer eens zien van een andere kant. Haar vriend Jake Paul heeft niets te klagen. Hij filmt nog even zijn uitzicht.

In badpak

De schaatskoningin is aan het genieten van haar vakantie in de miljoenenvilla van vriendlief, Jake Paul. Ze is afgereisd naar Puerto Rico. Op social media trakteert ze haar volgers met een paar vakantiekiekjes. Op de beelden is te zien, dat ze op een grote opblaasding poseert, in een loei strakke badpak. "Cooling down", schrijft ze als caption. Jake Paul kan wel van het uitzicht genieten, hij reageert namelijk ook onder de foto. "Heating up", reageert hij
jutta

Overgevlogen naar Nederland

In zijn nieuwe vlog neemt hij zijn team ook mee naar Nederland. Hij moet namelijk nog een pakketje afleveren. De twee wonen allebei in een ander land en moeten elkaar toch wel eens in de zoveel tijd zien. Dan maar even snel overvliegen, dat kan namelijk als je miljonair bent.
Als Jutta Leerdam de deur opendoet, weet ze niet wat ze ziet. Ze schrikt eerst en verstopt een beetje achter haar deur, totdat ze ziet dat het haar eigen vriend is. Hij kwam niet met lege handen aan en brengt en cadeau. Hij heeft een enorm schilderij laten maken voor de schaatsers. Lijkt erop dat,de ‘Bad boy’ dan toch zijn zachte kant gevonden.

Bekijk hier de video

image 4 819x1024
image 5 819x1024
image 6 819x1024
Bron: Kijk.nl