screenshot 27 6 2023 20 29 19

Man slide in DM jonge vrouw die hij beroofde met pistool! Vraagt Date! (Video)

Algemeenapr 11 2023, 19:13
Een jonge vrouw werd afgelopen week beroofd terwijl er de dief een pistool op haar richtte. Maar deze afschuwelijk traumatische ervaring kreeg een bizarre wending. De man had namelijk het lef om haar te vragen of ze hem wilde toevoegen op Facebook. Zijn pistool stond nog steeds op haar gericht.

Jonge vrouw wordt beroofd

Zoals waarschijnlijk elk ander mens met een pistool in hun gezicht zou doen, voegde ze hem toe. Niet veel later stuurde hij haar een bericht via Facebook messenger. "Je bent te mooi om te beroven." begon de crimineel. De dief beloofde haar dat hij haar de 100 dollar die hij van haar stal terug zou betalen. De jonge vrouw zei dat ze hem geloofde en kon zien dat hij aardig was.

Kom chillen

Het duurde niet lang voordat hij haar vroeg om met hem te komen chillen. "Ik ben echt niet zo als ik lijk.", zegt hij in een bericht. De jonge vrouw vertelde hem dat ze bezet was en dus niet met hem kon afspreken. Ze vertelde aan een nieuwszender dat de man haar beroofde toen ze naar buiten ging om haar brievenbus te legen. "Hij wilde dat ik hem mijn huis binnenliet, maar dat heb ik niet gedaan . "

Jonge vrouw is bang

Dat ze nu erg bang is om alleen thuis te zijn, is natuurlijk erg logisch. "Hij heeft ervoor gezorgd dat ik me niet meer veilig voel in mijn eigen huis. Het is nu heel anders als ik 's nachts geluiden hoor."

Bekijk hier de video:

Bron: YouTube