screenshot 4 8 2023 12 17 54

EOTB Megan laat gezamenlijke tattoo zetten met jongeman?! "Niet Sneijder" (beeld)

Algemeenjun 16 2023, 10:19
EOTB Megan heeft het er maar druk mee. Eerst was ze in het nieuws omdat ze heel publiekelijk afstand n am van haar ex vriend Joey. Vervolgens was ze in het nieuws omdat ze aan de "J" van Joey die ze had laten tatoeëren "unior" liet toevoegen. Dit leek een soort wraakactie. Vandaag nog schreven we over hoe ze aan de lippen hing van Wesley Sneijder. Hij is overigens een behoorlijk aantal jaartjes ouder. Nu blijkt ze nog een andere tatoeage met weer een andere kerel te hebben gezet.
Megan Desaever lijkt geen genoeg te krijgen van de media-aandacht. Zo vertelde ze iets (wellicht zich van geen kwaad bewust) in de talkshow Allures een tijdje geleden. Namelijk dat ze geen belasting betaalde over haar OnlyFans inkomsten. Daar kwam ze op zich mooi mee weg. Maar nu gooit ze het over een andere boeg. Ze wordt met de ene na de andere man intiem gezien.

EOTB Megan

Ze laat het echter niet alleen bij dansen of een keertje wat anders... Om een of andere reden besluit ze ook te pas en te onpas haar "liefde" te vereeuwigen op haar huis. Voor haar ex Joey die ook bekend is van Ex on the Beach, liet ze eerst een "J" tatoeren. Toen gingen ze uit elkaar, omdat hij liever op Ibiza bleef tussen de vrouwen dan mee terugging naar Nederland met Megan. Het leek dan ook op een wraakactie toen EOTB Megan van de "J", "Junior" maakte om haar liefde aan Marc Junior te betuigen.
Nu besloot ze weer samen met een guy een tatoeage te nemen. Beiden lieten een halve ring zetten. Daarbij maakten ze de afspraak dat ze deze af zouden laten maken, als ze elkaar over drie jaar nog zien en spreken. Gister leek ze het alleen weer heel gezellig te hebben met oud profvoetballer Wesley Sneijder. Juicechannel denkt daarom dat de ring waarschijnlijk niet zal worden afgemaakt.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram