nicol

Nicol Kremers "Hij wilde een potlood door mijn hoofd steken"

Algemeenjul 02 2023, 11:16
Nicol Kremers heeft aangekondigd om veel te gaan onthullen in een biografie die zij binnenkort gaat uitbrengen. Daarin komt haar ruzie met ex Peter Gillis uiteraard uitgebreid aan bod. Nicol heeft nu schokkende details als voorproefje online gegooid.

Nicol Kremers onthullingen

Peter zou volgens Nicol over de grens zijn gegaan en haar hebben aangevallen. De twee stonden voor de rechter nadat Nicol meerdere aangiftes heeft gedaan tegen hem. Het zou gaan om tien gevallen van mishandeling en bedreiging. Peter wordt voor één van die feiten vervolgd. Volgens eerdere verklaringen van Nicol zou Peter haar "in haar tepel hebben geknepen en in haar neus hebben gebeten."

"Potlood"

Maar nu heeft Nicol wat nieuwe details naar buiten gebracht en deze zijn opnieuw schokkend. Zij citeert namelijk een deel uit het boek en schrijft: "Hij pakte een potlood van mijn kinderen en hield die boven mijn hoofd. 'Ik steek hem dadelijk door je hele hoofd heen.'' Nicol noemt echter geen naam, dus dit zou ook kunnen gaan over een andere ex van haar.

Peter eist geld

Peter gaf vorige week aan dat hij veel geld gaat eisen van Nicol: "Ze heeft veertien interviews gegeven waarin ze de fout in is gegaan. Per overtreding rekent Peter10.000 euro, en dat vermeerdert hij met een bedrag voor het aantal dagen dat de overtreding volgens hem heeft ‘voortgeduurd’. Als zijn ex niet betaalt, stapt hij naar de rechter." Het bedrag zou inmiddels 1,7 miljoen euro zijn.
"Nicol kon ook moeilijk precies weten wat ze wel of niet mocht vertellen. De interviews die hij aanhaalt, gaan ook eigenlijk allemaal over de mishandelingen. Het lijkt er sterk op dat hiermee gepoogd wordt om Kremers de mond te snoeren over de mishandeling en de andere strafbare feiten waarvan aangifte door haar is gedaan." aldus de advocaat van Nicol

Bekijk hier de onthulling van Nicol:

kremersnicol 385209360 357270640059140 429964221681452245 n 820x1024
Via IG Nicol, Peter, Shownieuws