nicolleke

Nicol Kremers keert terug na mysterieuze verdwijning

Algemeenmei 14 2023, 7:18
Nicol Kremers was met de noorderzon verdwenen op social media. Het is nu duidelijk wat er precies aan de hand is. Ze laat van zich horen.

Verdwijning

Er waren zorgen over Nicol Kremers haar verdwijning. Fans vroegen zich af waar, de realityster, haar Instagram account is gebleven. Die was namelijk nergens meer te bekennen. Haar management laat van zich horen. De reden, van haar verdwijning of Instagram is, dat ze is geschorst. Het is onduidelijk waarom Instagram, haar account heeft geblokkeerd.
screenshot 23 03 2023 23 44 59 1024x541

Pikante content

De realityster staat, tegenwoordig, voornamelijk bekend om haar pikante content op haar social media kanalen. Instagram heeft hier strenge richtlijnen voor. Haar management geeft aan dat zij op de hoogte zijn en dat ze extra alert zijn op het posten van deze content.
Er wordt keihard gewerkt om het account terug te krijgen. Hiermee verdient Nicolle haar centjes mee. Ze promoot, haar OnlyFans via haar Instagram stories. Een back-up account, is nu geen opties omdat zij dan opnieuw begint en duizenden volgers verliest.

Nieuw avontuur

Ze heeft een heftige breuk met Peter Gillis achter de rug. De realityster heeft kort daarna, een compleet andere kant van zich laten zien. "Na een bewogen periode is dit het juiste moment om hier mee een nieuw avontuur te starten!"

Bekijk hier de video

Bron: Shownieuws, Kijk.nl