screenshot 30 8 2023 13 41 40

Olcay Gulsen en Ruud de Wild officieel uit elkaar: "Geen gedoe, geen ruzie"

Algemeenjun 20 2023, 11:39
Olcay Gulsen en Ruud de Wild kondigden vanochtend aan op Instagram officieel uit elkaar te zijn. Sinds 2019 waren ze samen. In de Instagrampost leggen ze uit wat ze dit besluit heeft doen nemen.
In een caption bij een mooie foto van het lachende stel schrijft de beautyguru: De afgelopen maanden zijn wij niet meer een stel zoals je ons misschien kent. We hebben gemerkt dat we ieder voor zich dingen in het leven willen uitzoeken. (Maar) We houden nog steeds veel van elkaar. We hebben besloten elkaar los te laten in liefde. Er is niet iemand anders, geen gedoe en geen ruzie. We hebben na een tijd van overprikkeling tijd nodig voor onszelf."

Relatie Olcay Gulsen en Ruud de Wild

Sinds Olcay Gulsen en Ruud de Wild een stel werden in 2019, maakten ze erg veel mee. Ruud kreeg in 2021 darmkanker, wat uiteraard een erg zware periode inluidde. Ook maakten ze voor PowNed een documentaire over hun leven. Deze deed het overigens niet erg goed bij het publiek. Ook Olcay en Ruud gaven toe de documentaire erg saai te vinden. Toch hebben ze als stel een behoorlijke fanbase opgebouwd. Dat is tevens te zien aan alle liefdevolle en verdrietige reacties die de Instagrampost krijgt.

Bekijk hier de beelden:

Bron: Instagram